Everyday Lainapalvelun Arvostelu

everyday.fi

whec2008.com on valinnut Everydayn yhdeksi Suomen parhaista pikavippi -palveluista. Everyday pikavippipapalvelusta voit hakea lainaa nopeasti ja  joustavasti. Everyday tarjoaa ehdottomasti markkinoiden edullisimmat pikavipit.

Everydayltä voit hakea pikalainaa 20 eurosta 1000 euroon asti. Everyday toimii kuin luottokortti; voit nostaa koko lainasumman kerralla käyttöösi tai halutessasi jakaa sen pienempiin eriin ja nostaa haluamiasi summia tilillesi aina tarvittaessa.

Everyday on tarkoitettu 18–75-vuotiaille, hyvin raha-asiansa hoitaneille Suomessa asuville suomalaisille. Everydayn pikalainan voit nostaa tilillesi joko tekstiviestillä tai netissä. Asiakaspalvelu on avoinna joka päivä 8-22 ja nostot siirtyvät heti tilillesi aukioloaikojen puitteissa.

Everyday ei veloita kuukausi- tai vuosimaksua vaan maksat vain luoton käytöstä. Luottoa nostaessasi maksat 15 % provision nostettavasta summasta, sekä lisäksi 5 euron laskutuspalkkion per maksuerä. Tekstiviestillä nostaminen edellyttää että olet jo tehnyt Everyday-sopimuksen. (1,50 €/ viesti) Jokainen nosto maksetaan takaisin valintasi mukaan 1-3 kuukausierässä.

Everyday pikavippiä voi ehdottomasti suositella kenelle tahansa, joka haluaa luotettavaa palvelua ja markkinoiden edullisimman pikavipin käyttöönsä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *